5 leuke Vaderdagcadeaus om te maken

Basisonderwijs Kinderopvang

Heb je geen idee wat je moet maken met je groep voor Vaderdag? Laat je dan inspireren door deze tips!  

1. 'Niet storen, ik kijk voetbal!'
Voetbal kijken met een biertje: echt iets voor de meeste vaders. Leuk om hier op in te spelen! Zo kun je heel simpel een deurhanger maken met de tekst 'Niet storen, ik kijk voetbal!'. Fijn voor vaders wanneer ze zich écht willen focussen op de oh, zo belangrijke wedstrijd… Hoe je dat doet? Dat lees je hier. Daarnaast kan je ook heel leuk een (bier)flesje versieren. Staat gezelliger op tafel én is leuk om te geven! Je leest hier hoe je dit maakt.   

2. Een gepersonaliseerde parkeerschijf  
De meeste vaders rijden auto: leuk om ze iets te geven waar ze dagelijks mee in aanraking komen en ook praktisch kunnen gebruiken. Heel eenvoudig en snel om te maken, een leuke bezigheid om te doen en een leuk cadeau voor iedere vader! Kinderen kunnen zelf bepalen hoe ze de parkeerschijf maken. Zo kunnen ze een leuke auto maken die aanwijst hoe laat de auto stil staat. Wat je nodig hebt voor deze parkeerschijf, lees je hier.

3. De klassieke stropdas 
Oud, maar goud: de stropdas! Leuk om te krijgen, te dragen of op te hangen. Een eigen gepersonaliseerde stropdas, waar kinderen hun leukste herinnering met hun vader op af kunnen beelden. Iets meer werk om te maken, maar wel een enorm leuk cadeau die bewaard kan blijven als fijne herinnering voor later. 

4. Handige hulp bij het opladen van de telefoon  
Vaders en telefoons: een combinatie die niet meer weg te denken is. Door zelf een telefoonhouder te maken, kunnen vaders hun telefoon heel makkelijk opladen, dichtbij het stopcontact. Het is even een middag knutselen, maar het is een heel creatief en origineel cadeau... Zo maak je de houder en zie je hoe deze eruit ziet.

5. Superheldkaart  
Op zoek naar een last minute kunstwerkje? Maak dan een echte superheldkaart! Veel kinderen zien hun vaders als een held, toch? Dan kunnen ze het via de kaart laten zien aan hun superpapa. Het is een keer wat anders dan een standaard kaartje. Je maakt het zo!

Welke leuke ideeën heb jij voor Vaderdag? 

Bron: Knutselidee.nl 

ExcellentFlex biedt werk in zorg en welzijn, de kinderopvang en het primair en speciaal (voortgezet) onderwijs. Je kunt via ExcellentFlex vast of gedetacheerd werken en via payroll, werving&selectie en onze flexpool. Nieuwsgierig naar onze vacatures? Je vindt ze hier.

Het laatste nieuws, geselecteerd voor jou.

De vrolijkste, waardevolste en interessantste nieuwsberichten voor jou geselecteerd en gemaakt.

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close