Meet en Greets

Basisonderwijs Nieuws

Wij staan tijdens onze Meet & Greets voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en wie weet te helpen aan een passende baan! 

Ben je leerkracht, pabo student, onderwijsassistent of wil je juist de pabo gaan doen en ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? We vertellen je graag meer over hoe leuk een flexibele of vaste (bij)baan in het onderwijs bij ons is. Ook formatieplekken (direct in dienst bij de school van jouw keuze en passend bij jouw wensen) is bij ons mogelijk. Wil je goed begeleid worden met je studie, je onderwijsbevoegdheid halen en werken in het onderwijs tegelijk? Vraag naar ons pabo-traject. 

Kom gezellig en vrijblijvend bij ons langs op één van onze Meet & Greets om alles te weten te komen. Voor iedere onderwijs professional (in spé) die langskomt, hebben we een leuke gevulde goodiebag en staat je drankje klaar!

WANNEER
5 april van 13.00u – 20.00u locatie ‘Bij Mauce’, Theresiastraat 14 Den Haag 
12 april van 13.00u – 20.00u locatie ‘Prachtig’, Willemsplein 77 Rotterdam 
19 april van 13.00u – 20.00u locatie ‘Stadscafé Van der Werff’, Steenstraat 2 Leiden  

Kom werken via ExcellentFlex en werk waar, wanneer en zoveel jij wilt.

Flexpool

Wil jij die reddende engel zijn waardoor een klas niet naar huis gestuurd wordt? Als je invaller bent in onze flexpool, geef jij zelf via onze app aan wanneer je beschikbaar bent voor invalwerk, aan de hand hiervan krijg jij werk aangeboden en kun je diensten accepteren. Dit kunnen aanvragen zijn voor één dag maar ook voor meerdere dagen achter elkaar binnen de door jou gewenste regio. Jij bepaalt altijd zelf wanneer je beschikbaar bent en of je een invalklus wel of niet aanneemt. Ben jij dus op zoek naar maximale flexibiliteit en vind je het leuk om op verschillende scholen een kijkje te nemen? Dan biedt de flexpool uitkomst!

Detachering

Wil je liever langdurig invallen? Dan kan detachering interessant voor jou zijn. Wij hebben diverse mogelijkheden op het gebied van langdurige vervangingen, het gaat dan bijvoorbeeld om ziektevervanging of zwangerschapsverlof met en zonder groepsverantwoordelijkheid.

Vaste banen

Ben jij op zoek naar een vaste baan nu of in de toekomst? Steeds meer scholen zetten ook formatie vacatures bij Excellentflex uit. Na een geslaagde sollicitatieprocedure en wederzijdse klik kom je direct in dienst bij het schoolbestuur of de school. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we vrijblijvend jouw wensen in kaart zodat wij aan de hand hiervan de best passende vacatures aan jou kunnen voorleggen.

Het is allemaal mogelijk via ExcellentFlex!

Zien we jou bij de Meet & Greet om nog meer informatie in te winnen? Hopelijk tot dan!

Volg ons om op de hoogte te blijven