5 tips voor een fijn intakegesprek bij ExcellentFlex

Basisonderwijs Kinderopvang Zorg en welzijn

Zit je na te denken om via ExcellentFlex in de zorg, de kinderopvang of het onderwijs te werken? Wat leuk! Je zult, voordat je aan de slag gaat, eerst in gesprek gaan met één van onze recruiters of regiomanagers. Met deze tips wordt dit intakegesprek een groot succes!

1. Let goed op je CV   
Wanneer jij via ExcellentFlex wilt gaan werken, is het belangrijk dat je nauwkeurig je CV controleert op volledigheid en spelfouten. Een spelfout is menselijk, maar een reeks met spelfouten geeft geen goede indruk!

2. Een eerste indruk is heel belangrijk  
Naast een verzorgd CV is je uitstraling ook heel belangrijk. Jij zal representatief zijn voor ExcellentFlex. Trek dus voor het gesprek een outfit aan dat hierbij past. 

3. Wees open en eerlijk 
Wij willen je helpen aan een leuke baan en willen jou daarom goed leren kennen. Wees daarom zo open en eerlijk mogelijk op de vragen die onze recruiter of regiomanager stelt. Op deze manier weet hij of zij wie jij bent, waar jij soms mee vastloopt en helpt hij/zij jou aan een match met een school/kinderopvanglocatie/organisatie. 

4. Weet wat je wilt en bereid je goed voor  
Jij wilt graag via ExcellentFlex werken. Tijdens het gesprek wordt dan ook aan jou gevraagd wat jouw kwaliteiten zijn, wat jouw voorkeuren zijn en wat jij in bepaalde situaties op het werk zou doen. Bereid je dus goed voor, zodat je tijdens het gesprek sterk in je schoenen staat.  

5. Geniet van het gesprek 
Ben je zenuwachtig voor het gesprek? Dat hoeft echt niet! Onze recruiters en regiomanagers zijn enorm nieuwsgierig naar jou en jouw kwaliteiten en vinden het maar al te fijn om jou aan een leuke baan te helpen. Zie dit gesprek niet als een vervelend ‘moetje’, maar als een nieuwe, leuke ervaring! 

ExcellentFlex biedt werk in zorg en welzijn, de kinderopvang en het primair en speciaal (voortgezet) onderwijs. Je kunt via ExcellentFlex vast of gedetacheerd werken en via payroll, werving&selectie en onze flexpool. Nieuwsgierig naar onze vacatures? Je vindt ze hier.

Het laatste nieuws, geselecteerd voor jou.

De vrolijkste, waardevolste en interessantste nieuwsberichten voor jou geselecteerd en gemaakt.

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close