Het laatste nieuws

Hoewel werken in het onderwijs en/of in de kinderopvang een serieus iets is (je werkt tenslotte mee aan de ontwikkeling van veel kinderen), zijn er ook vaak werksituaties waar je (achteraf) heel hard om kan lachen. Denk bijvoorbeeld aan de rare dingen die je zegt tegen kinderen…
BasisonderwijsKinderopvangNieuws
Heb je geen idee wat je moet maken met je groep voor Moederdag? Laat je dan inspireren door deze tips!
BasisonderwijsKinderopvang
Wanneer je kiest om in een bepaalde branche te werken, heb je daar zo je beweegredenen voor. Zo ook als je in de Zorg en Welzijn branche werkt. Een hoop voldoening, uitblinken in iets waar je goed in bent… Wat zijn jou redenen geweest om in de zorg te gaan werken?
NieuwsZorg en welzijn
Wanneer je in de kinderopvang werkt, maak je een hoop mooie dingen mee. Eerlijk, hoe leuk is het om pedagogisch medewerker te zijn? Toch hoor je nog vaak gekke opmerkingen van anderen over je baan… Die niet kloppen.
KinderopvangNieuws
Het is officieel lente! Dat betekent dat Pasen ook voor de deur staat. Wil jij als leerkracht of pedagogisch medewerker iets leuks doen met de groep, maar weet je niet precies wat? Kijk dan eens naar onderstaande ideeën.
BasisonderwijsKinderopvangNieuws
Wanneer je in het onderwijs, de kinderopvang of de zorg werkt, zijn je dagen nooit saai. Er gebeurt altijd wel wat. Soms zijn die dagen zo druk en hectisch, dat je je erna niet goed kunt ontspannen. Geen zorgen, wij geven je 5 tips hoe je jezelf in een relaxmodus kan zetten!
BasisonderwijsKinderopvangNieuwsZorg en welzijn
Juffen, meesters en onderwijsassistenten maken altijd wel wat mee tijdens het werk. Is het niet het horen van een hilarische opmerking van een leerling, dan zijn het wel de (rare) momenten die tijdens een vergadering of oudergesprek voorkomen. Hoewel je uiteraard in de meeste situaties beleefd moet blijven, spoken er vaak een hoop gedachten rond in je hoofd die je toch maar niet hardop uitspreekt.   
BasisonderwijsNieuws
Werken in de zorg is heel mooi en dankbaar. Toch kan het zijn dat je, door bijvoorbeeld de hoge werkdruk en de coronacrisis, je werk zwaar(der) begint te vinden. Wij vinden het maar al te belangrijk dat jij je werk leuk blijft vinden en geven je hiervoor tips!
NieuwsZorg en welzijn
In het onderwijs, de kinderopvang en zorg en welzijn is het lastig tot onmogelijk om thuis te werken en dat is in deze coronatijd ingewikkeld. Vind je het steeds moeilijker worden om veilig afstand te houden? Wij geven 3 (simpele) tips.
BasisonderwijsKinderopvangNieuwsZorg en welzijn
De waardering van kinderen, jezelf blijven ontwikkelen en enorm creatief bezig zijn... Het zijn van een leerkracht of pedagogisch medewerker is maar al te leuk!  
BasisonderwijsKinderopvang
Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close