Het laatste nieuws

Kinderen zijn goudeerlijk en zeggen daardoor alles wat ze denken. Dat levert vaak de meest geweldige uitspraken op! Jij zal als leerkracht, onderwijsassistent of pedagogisch medewerker vast en zeker ook een keer een uitspraak hebben gehoord die je bij is gebleven.
BasisonderwijsKinderopvang
De waardering van kinderen, jezelf blijven ontwikkelen en enorm creatief bezig zijn... Het zijn van een leerkracht of pedagogisch medewerker is maar al te leuk!  
BasisonderwijsKinderopvang
Altijd de leiding nemen, desinfecterende handgel bij zich hebben en precies weten hoe hij of zij met kinderen om moet gaan. Wanneer iemand in een vriendengroep deze kenmerken heeft, gaat het in de meeste gevallen toch echt om een leerkracht…
Basisonderwijs
Heb je geen idee wat je moet maken met je groep voor Vaderdag? Laat je dan inspireren door deze tips!  
BasisonderwijsKinderopvang
Heb jij als leerkracht of pedagogisch medewerker kinderen met dyslexie in de klas/groep? Dan weet je hoe lastig het voor hen is om teksten goed te kunnen lezen. Hoe zij hun teksten echt voor zich zien, kan jij, als je zelf geen dyslexie hebt, echter niet ervaren. Tot nu! 
BasisonderwijsKinderopvang
Ieder persoon is anders. De één heeft bepaalde normen, waarden en eigenschappen die een ander weer niet hoeft te hebben. Vaak is het wel zo dat je een reeks eigenschappen met andere personen deelt. Denk aan zorgmedewerkers, die, om het vak te kunnen beoefenen, de volgende eigenschappen met elkaar delen…
NieuwsZorg en welzijn
In deze tijd zijn veel dingen net wat anders: ook het contact met collega’s. Sommige collega’s zie je minder of spreek je korter door de maatregelen. Als je toch een gesprek voert, wordt al snel de standaard vraag ‘hoe gaat het?’ gesteld (en wordt er ook vaak een standaard antwoord gegeven). 
BasisonderwijsKinderopvangZorg en welzijn
Hoewel werken in het onderwijs en/of in de kinderopvang een serieus iets is (je werkt tenslotte mee aan de ontwikkeling van veel kinderen), zijn er ook vaak werksituaties waar je (achteraf) heel hard om kan lachen. Denk bijvoorbeeld aan de rare dingen die je zegt tegen kinderen…
BasisonderwijsKinderopvangNieuws
Heb je geen idee wat je moet maken met je groep voor Moederdag? Laat je dan inspireren door deze tips!
BasisonderwijsKinderopvang
Wanneer je kiest om in een bepaalde branche te werken, heb je daar zo je beweegredenen voor. Zo ook als je in de Zorg en Welzijn branche werkt. Een hoop voldoening, uitblinken in iets waar je goed in bent… Wat zijn jou redenen geweest om in de zorg te gaan werken?
NieuwsZorg en welzijn
Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close